sâmbătă, 18 iulie 2009

This is Stan...

Nu prea am mai avut timpul necesar pentru a ma ocupa de acest spatiu al meu, personalizat, in care ma identific...dar incerc in putinul pe care il am la dispozitie pentru moment sa mai imi exprim(ca de fiecare data) ideile, starile sufletesti si sa incerc sa va aduc in vedere anumite aspecte, voua, cititorii, ce sunteti parte integranta a acestui blog.

Astazi...sunt fascinat din nou de o melodie(da, ascult de un timp,mult mai multa muzica decat de obicei) si sunt bucuros de acest lucru, pentru ca ma linisteste, imi da moral, putere de lupta si imi limpezeste gandurile. Melodia face parte tot din rapul international, o piesa foarte sufletista a lui Eminem pe care vi-o recomand din nou din toata inima mea:)...fie ca pacea si linistea sufleteasca sa patrunda in fiecare inima ! Domnul fie cu noi !

Eminem(feat. Elton John) - Stan

8 comentarii:

  1. sa sti ca si mie imi place Eminem ascultam de cand eram mai mica si melodia asta era una dintre preferatele mele ,desi multe controverse a starnit multe melodii reusesc sa transmita multe ,mai avea una nu mi mai amintesc exact despre presedinte foarte buna ,in ciuda modului de a se exprima transmitea multe ,multe adevaruri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam asa e cu muzica rap...nu stiu de tine, dar eu genul asta de muzica ascult. Si eu ascultam de mic copil Eminem, doar ca pe atunci nu eram fan al genului(ca sa zic asa). De cand m-am apucat de ascultat, am trecut si prin unele piese ale lui Eminem, dar de curand am inceput sa "rasfoiesc" discografia si descopar pe zi ce trece multe melodii care merita tot respectul, mesaje si imbinari de beaturi si versuri care iti patrund in adancul sufletului:). Ma bucur ca apreciezi muzica lui Eminem:)

    RăspundețiȘtergere
  3. unele melodii de la Eminem imi plac si mie, dar nu toate trebuie sa recunosc.
    Multumim pentru melodie si mult succes in tot ce faci tu iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta da! Mi-a plecut foarte mult melodia si atunci cand a aparut si am continuat sa o ascult si pe parcurs.
    Multumim! Mai vrem! Mai vrem! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu toata placerea:)...scuze de intarzierea postarii commentului, dar nu am fost pe acasa vreo 6 zile...am revenit vreo 2, dupa care vor urma inca 8 de lipsa:D...o sa continui sa postez atunci cand o melodie isi va depasi unele standarde considerate de mine din punct de vedere al mesajului transmis:)

    RăspundețiȘtergere
  6. my tea's gone cold and I'm wonderin' why I got out of bed at all..

    cea mai buna melodie..pentru situatii cand crezi ca-ti cade ceru' in cap.. pe mine una, ma motiveaza sa nu ma dau batuta si sa continui sa lupt mereu..

    si apropo.. imi place mai mult varianta cu Dido.. o voce feminina mai "indulceste" oarecum..

    parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dap...exact, ca si "Hailie's song" sau "When I'm gone" si multe alte piese semnate Eminem...imi place si varianta aceea:)

    RăspundețiȘtergere