vineri, 19 iunie 2009

Un nou titlu in provincie

Dupa lupte si lupte, la finalul sezonului competitional 2008-2009, campioana a devenit Unirea Urziceni, o formatie care pana acum 2-3 ani se lupta pentru mentinerea in primul esalon. Tot respectul pentru baieti, pentru ca a fost cea mai constanta echipa din tot campionatul, nu a sperat ca va castiga titlul, au demonstrat tot ce aveau de demonstrat numai pe teren si ceea ce e si mai important, au reusit sa isi arate valoarea.

La carma echipei au stat Dan Petrescu si Mihai Stoica, ce impreuna cu team-ul de la Urziceni au reusit sa faca istorie pentru cel mai mic oras din prima liga. De asemenea, FC Timisoara si-a recuperat cele 6 puncte pierdute in urma cu ceva vreme si a prins al doilea loc de Champions League, astfel ca Dinamo a ramas de abia pe locul 3.

In finala Cupei Romaniei, castigatoarea de anul trecut a trofeului, CFR Cluj a reusit sa il mai pastreze un an, invingandu-o pe FC Timisoara cu un categoric 3-0. Astfel, in principal echipele care ne vor reprezenta la anul in cupele europene sunt : Unirea Urziceni si FC Timisoara in Champions League; Dinamo, CFR Cluj,FC Vaslui si Steaua in Europa League...cat despre Rapidul meu...a ramas pe afara anul asta...poate e intr-un fel mai bine...vom vedea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu