sâmbătă, 20 iunie 2009

Nemultumit mai sunt

Pana acum niste timp, de abia asteptam sa gasesc un prilej sa stau acasa, sa vina vacantele, sa fie totul liber, sa pot sa ma relaxez, etc. De la un timp totusi, se pare ca m-am mai schimbat...nu mai astept asa tare sa vina vacantele sau zilele libere, pentru ca in mare parte, devine destul de plictisitor. Nu ma intrebati ce m-a facut sa cred asta, pentru ca nu cred ca stiu ce sa raspund. Ma gandesc acum, ca e si vacanta dintre a 11a si a 12a si parca mai gasesc un alt motiv important pentru care sa nu mai imi doresc vacanta.

Pe de alta parte insa, am asteptat de multa vreme sa pot fi liber, fara stres, fara griji, fara scoala, sa pot face ceea ce vreau, sa ma plimb, sa dorm, sa stau cu prietenii pana tarziu in noapte, etc...asa ca e destul de subiectiva treaba...imi vine un pic sa rad...parca sunt o fata din aia schimbatoare care acum iti spune ceva si peste un minut altceva...mda...mai meditez pe tema asta si o sa va spun rezultatul.

4 comentarii:

  1. :))
    relaxarea asta cu siguranta nu o sa te tina mult... bucura-te de ultima ta vacanta de vara.. la anul nu o sa mai ai vacanta de vara.. pe timpul asta o sa fi foarte stresat si ingrijorat, inima o sa iti bata mai tare, somnul o sa iti fuga departe si probabil ca multi altii o sa tanjesti dupa vacanta asta, si dupa multe alte lucruri pe care orice ai face nu le mai poti retrai inca o data..

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred...asta e...toti trecem prin asta la un moment dat...succes la bac&facultate si sper sa realizezi tot ceea ce iti doresti:)

    RăspundețiȘtergere
  3. acuma speri, acum ceva timp erai sigur:))
    unii trec de mai multe ori prin unele momente, situatia e mereu aceeasi oamenii se schimba.. avantajul de a rata:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eram sigur...doar ca asta era o urare. Intelegi tu...

    RăspundețiȘtergere